GSM Versterking

Versterk uw gsm signaal zodat u ook binnen uw bedrijfsgebouwen vlekkeloos kan bellen en bereikbaar blijft. Door onze oplossing te gebruiken bent u niet gekoppeld aan één provider en kan u met elke gsm op de door u gewenste locaties weer zorgenloos telefoneren.

features

Indoor GSM dekking

Gebruiksvriendelijk

Geen configuratie per gsm toestel vereist

Remote support

Uw installatie wordt op afstand opgevolgd en gefinetuned

Geen gebruikerslimiet

Het signaal wordt enkel versterkt, de gebruikerslimiet enkel bepaald door de zendmasten van de providers

Provider onafhankelijk

Elke provider wordt ondersteund

Minder straling

Door de afstand tot de antenne klein te houden is er een kleiner vermogen nodig

Ondersteuning voor LTE/2G/3G/4G/5G

Alle protocols die buiten bereikbaar zijn kunnen beschikbaar worden gemaakt

Hoe werkt het?

Slimme antenne

Onze oplossing is eigenlijk een slimme antenne. Deze antenne gaat het signaal dat het gsm toestel uitzend opvangen en doorgeven aan de antenne die bijvoorbeeld op het dak staat. In de volksmond wordt het vaak bekeken als een repeater, dit is echter een foute benaming voor deze oplossing. We routeren simpelweg het signaal van gsm toestellen naar buiten of naar een gebied dat wel over bereik beschikt. Hierdoor is onze oplossing dus niet afhankelijk van één specifieke provider.

services

Remote opvolging

Onze toestellen communiceren hun status naar ons centrale beheersysteem. Zo kunnen we op afstand vaststellen wanneer één van de apparaten niet optimaal zou functioneren om verdere uitval te voorkomen. Zo bent u verzekerd van een systeem dat uiterst betrouwbaar is.

Site Survey

Bepaling antenne posities

Afhankelijk van de situatie plannen wij een site survey in. Hierbij wordt bekeken wat de optimale positie is om zo een volledige dekking met voldoende overlapping te voorzien. Op deze manier kunnen we de meest geschikte apperatuur voor u samen stellen. De toestellen kunnen zowel in een rack als tegen de muur gemonteerd worden. Neem contact op

Watch Video

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie