Building Intelligence

Wij kunnen ware intelligentie toevoegen aan gebouwen en terreinen. We creëren synergie tussen alle aanwezige technieken en sensoren, zodat gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld en worden gebruikt in de controle en aansturing. Op basis van de omstandigheden, kunnen systemen dan anders gaan reageren: het summum van duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Toegangscontrole

Gezichtsherkenning

Met de AI-software van SAFR zijn we in staat mensen te herkennen. Een identificatie kan gebeuren in minder dan 100ms en met een accuraatheid van 99,87%, waardoor deze oplossing erg betrouwbaar ingezet kan worden. Zelfs met mondmaskers is identificatie geen probleem. Naast identificatie zijn ook demografische gegevens bij te houden van bezoekers: geslacht, leeftijd en zelfs de gemoedstoestand. Ook kunnen we detecteren of mensen correct een mondmasker of andere PBM’s dragen.

Neem contact op

Basis toegangscontrole

Toegangscontrole kunnen we plaatsen als standalone systeem, of als onderdeel van dit intelligente gebouwsysteem. Toegangscontrole zorgt voor de identificatie van een persoon d.m.v. Persoonlijke badge en/of code. Indien de gebruiker op dat moment toegang heeft tot de ruimte, zal een poort of deur ontgrendeld worden. In de andere richting kan gekozen worden voor eenzelfde systeem, een “exit” knop, of personendetectie die de deur automatisch opent om naar buiten te gaan.

Intelligente toegangscontrole

Het systeem kan gekoppeld worden zodat de beveiligingscamera een beeld opslaat van de persoon die de deur ontgrendeld, het alarmsysteem dat de sector waartoe toegang verkregen werd ontwapend. En bovendien kan verlichting, ventilatie en verwarming automatisch geactiveerd worden. Verder is het mogelijk een overzicht te bewaren van de aanwezige personen in het gebouw of sector, en de tijdstippen dat personen toekomen en vertrekken. Ook andere systemen zoals SAFR gezichtsherkenning kunnen gekoppeld worden. Voor de toegangscontrole werken wij met de producten van Paxton met de mogelijkheid van één tot honderden deuren. Wij zijn Paxton Net2 Pro en Paxton 10 partner.

Referenties

Contact

Neem contact met ons op