Building Intelligence

Wij kunnen ware intelligentie toevoegen aan gebouwen en terreinen. We creëren synergie tussen alle aanwezige technieken en sensoren, zodat gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld en worden gebruikt in de controle en aansturing. Op basis van de omstandigheden, kunnen systemen dan anders gaan reageren: het summum van duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Thermische monitoring

Meer dan video

Door gebruik te maken van FLIR thermische modules met Thermische Radiometrie (TR) is het mogelijk om contactloos de temperatuur van verschillende objecten te meten. Tot 20 meetvelden in één beeld, met een nauwkeurigheid van 0.1°C en een bereik van -40°C tot +550°C zijn de mogelijkheden enorm. De temperatuur wordt per pixel gegeven in CIF of VGA-resolutie. Een efficiënte manier om contactloos de temperaturen in een proces of een volledige installatie of omgeving op te volgen. Of om snel te alarmeren wanneer brandgevaar ontstaat, zelfs lang voor er sprake is van brand of rookontwikkeling.

Elke sector

Deze technologie kan naadloos geïntegreerd worden in elke tak van de industrie. De camera's zijn bovendien gecertificieerd, wat maakt dat het product ook uiterst betrouwbaar is om beginnende branden te identificeren. Monitor jou proces vandaag nog en voorkom erger.

Neem contact op

Referenties

Contact

Neem contact met ons op